HVA ER PUR VINTERGLEDE?

Vinterens store familiefestival

 
Pur Vinterglede er klar for å legge ut på veien til noen av landets beste skianlegg med aktiviteter og moro for alle. Med flotte samarbeidspartnere i ryggen rigges årets festival til å bli en aktiv, kul og energisk opplevelse med underholdning, innovative aktiviteter og konkurranser med premier for alle aldersgrupper!

Pur Vinterglede er en videreutvikling av suksessen Burton Mountain Festival i samarbeide med solide kvalitets sports partnere som Burton Snowboards, VÖLKL skis, Oakley, Helly Hansen og SWIX.
 

 
Alle barn mellom 7-15 år vil få en gratis kul VÖLKL t-shirt om man kjører ski og en gratis kul Blue Tomato/Pur Vinterglede t-shirt om man kjører snowboard.

Kom og sjekk ut VÖLKL ski demo i bakken med nye modeller for både voksen og barn! Gratis å teste!

Kom innom SWIX smørestand og få gratis voks og prepp av både ski og brett med nye bærekraftige produkter!


 
 

 
 


Burton Riglet Park: 2 - 7 år. Innovativ og kul snowboardaktivitet for de aller minste. Lån av gratis utstyr og veiledning fra Burton-crew. Diplom med bilde til alle deltagere!

Burton Junior Jam: 8 - 12 år. Intim slopestyle arena. De 100 første brettkjørere får en kul Burton t-shirt til odel og eie. OBS! Vær tidlig ute!

Helly Hansen Freeski Session: 8-12 år. Intim slopestyle arena. De 100 første skikjørere får en kul Helly Hansen t-shirt til odel og eie. OBS! Vær tidlig ute!

Rail Jam Fun: 12 - 15 år. Snowboard & Freeski! Kreativ rail jam med kule premier fra våre partnere! Flotte pokaler til de som utmerker seg på en positiv måte (dagens kompis, dagens tryning, dagens triks, dagens utvikling etc).


 

SAVE THE DATES

11 februar, Geilo
18 februar, Norefjell
25 februar, Trysil
4 mars, Myrkdalen
18 mars, Kongsberg
4 april, Beitostølen
5 april, Trysil
6 april, Geilo
7 april, Rauland
8 april, Hemsedal


 
 

HVEM ARRANGERER PUR VINTERGLEDE?
 
Fast Forward Management & Event er selskapet som står bak Pur Vinterglede. Nå samarbeider Fast Forward med kommunikasjonsbyrået Nova Vista om å løfte konseptet til nye høyder. Nova Vista er et av landets største byråer med stor erfaring og kompetanse innen både event, PR og reklame.

Pur Vinterglede samarbeider med utvalgte skianlegg som bidrar med å legge til rette for publikum og festivalens partnere på en trygg, god og inkluderende måte. Sammen slår vi et slag for morsomme og utfordrende uteaktiviteter, inkluderende konsept bygget på gode verdier. «Livskvalitet gjennom aktivitet og et naturlig kosthold»

På denne måten blir det god balanse i festivalen og et flott tilbud til alle barn og unge som ønsker å utfolde seg i bakken sammen med oss.

Sees I bakken 😎✌🏼
 

KONTAKT

Fast Forward Management & Event
mob: +47 408 29 858
mail: post@ffw.no